Vaccinare pentru Porcine

Brandul Global Poultry Equipments reuneste furnizori de top din Italia, Franta, Olanda, care produc echipamente PREMIUM pentru abatoare, ferme crestere pasari, producatori oua si incubatoare.Avem peste 500 de clienti mijlocii, mari si foarte mari din 4 tari, care colaboreaza cu noi pentru ca reusim de fiecare data sa ii ajutam sa scada costurile datorita calitatii, durabilitatii si expertizei noastre in a gasi solutia cea ma buna pentru fiecare client in parte.

Furnizorul nostru din Italia , un brand cunoscut și cu o experiență de peste 55 de ani în domeniul maselor plastice , este considerata practic numărul 1 mondial în ceea ce privește echipamentele de transport pasări, și sistemul e transport și stocare oua, cu 4 fabrici pe patru continente care deservește prin intermediul distribuitorilor aproape fiecare țară din lume. Datorita calității  , zilnic numai de la fabrica din Italia pleacă spre clienții din Europa,  10 camioane cu produse.

Syringe single 1cc – 2cc

Seringa pneumatica reglabila prevazuta cu un cilindru cu capacitati diferite in functie de volumele de lucru necesare.

Este conectat individual sau în serie la un compresor de aer cu capacitate minimă, având în vedere consumul redus de aer și presiunea de lucru limitată.

Acest model de bază poate fi completat la cerere cu o extensie flexibilă de 400 mm:

Cod. 0770002

Modelul are o capacitate reglabila de la 0 la 1cc sau de la 0 la 2cc.

Cod. 0700001 2 cc

COD: 0900041 1 cc

Syringe single 2 cc with rigid extension 200 mm

Prelungirea fixă, de 200 mm lungime, este parte integrantă a seringii. Greutatea este extrem de redusă. Pentru a facilita mobilitatea, este conectat la rezervorul de aer comprimat purtat pe umăr cu o autonomie de 500 per încărcare. Modelul are o capacitate reglabila de la 0 la 2 cmc. COD: 0900018

2 Pneu – Syringe single 5/20 cc

Un dispozitiv special dedicat tuturor acelor tratamente care necesită volume medii de inoculare pentru a fi livrate.

Poate fi echipat cu extensii interschimbabile de lungimi variabile, fie flexibile, fie rigide. Un instrument robust, dar ușor, este capabil să suporte chiar și cele mai dure solicitări.

Extensii:

RIGID 400 mm Cod. 0770004

FLEXIBIL 400 mm Cod. 0770003

Modelul are o capacitate reglabila de la 5 la 20 cmc.

Disponibil în diferite capacități:

Cod. 0800002 -20 cc

COD: 0700002 -5 cc

Pneu – Syringe double 2+2 cc

O seringă dublă cu pompare cu reglare fixă ​​echipată cu două dozatoare cuplate cu diferite combinații de dozare. Funcționarea este asigurată de un singur cric pneumatic alimentat de un compresor sau conectabil la unități mobile de depozitare.

Modelul are o capacitate reglabila, separat pentru fiecare injector, de la 0 la 2 cc.

COD: 0700021

Pneu – Syringe Needle Free intradermal 0,2 cc

Un aparat pneumatic pentru administrarea vaccinului intradermic fără ac. Eficiența sa ridicată este obținută datorită pieselor mecanice capabile să suporte solicitări mari, precum și frecvenței de operare foarte ridicate. Este necesară întreținere minimă.

Modelul are o capacitate de 0,2 cmc.

COD: 0900044

Pneu – Syringe Needle Free intramuscular 0,5 cc

Dispozitivul este activat de un actuator pneumatic care permite presiuni mari de tracțiune pentru a asigura localizarea precisă a medicamentului în țesutul muscular profund. Parametrii de funcționare corectă au fost certificați de un institut universitar autorizat.

Nu au fost detectate acțiuni histologice, iar medicamentul rezidual pe piele este mai mic de 2,5%. Instrumentul este deosebit de robust și necesită intervenții minime de întreținere. Funcționarea este asigurată prin conectarea dispozitivului la un compresor sau la sisteme mobile de stocare a aerului.

COD: 0900144

Pneu – Multiple Syringe Edo

Aparatul, echipat cu un ac simplu sau dublu, arată toate elementele de vrac și greutate transferate de la distanță. Operatorul are doar un mâner ușor și ergonomic echipat cu controlul declanșatorului și acul(e) în față.

Acest lucru facilitează foarte mult dexteritatea.

Dispozitivul este prezent în prezent într-o versiune pneumatică conectată la un rezervor de stocare a aerului. Fiecare dozator are o capacitate cuprinsă între 0 și 1 cc.

Air tank 5 l

Mai mic și mai compact decât Air Tank de 10 l mai mare, pentru unele dispozitive autonomia acestuia poate depășește 600 de cicluri. Odată conectat la compresor cu sistemul de încărcare dedicat furnizat, timpul de umplere la presiunea maximă de 14 bar (200 psi) este de aproximativ 1 minut.

Air tank 10 l

Pentru unele dispozitive, autonomia acestuia poate depăși 900 de cicluri. Odată conectat la compresor cu sistemul de încărcare dedicat furnizat, timpul de umplere la presiunea maximă de 14 bari (200 psi), datorită utilizării multiplicatorului de presiune, este de aproximativ 2 minute. Presiunea de lucru este de 4 bar. Capacitatea aparatului este de 10 l.

COD: 0980001

Cart double Trolley

Caruciorul permite autonomie de peste 1500 de cicluri. Odată conectat la compresor cu sistemul de încărcare dedicat furnizat. Timpul de umplere la presiunea maximă de 14 bar (200 psi), datorită utilizării multiplicatorului de presiune, este de aproximativ 5 minute. Presiunea de lucru este de 4 bar.

Capacitatea aparatului este de 20 l (cu nr. 2 Rezervoare de Aer de 10 l).

COD: 0994153

Pressure Multiplier

Aparatul este echipat cu un multiplicator de presiune special pentru a crește cantitatea de aer rezervată în sistemul de stocare, crescând presiunea de ieșire de la un compresor normal cu un raport de 1 la 1,8.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.