Vaccinare pentru Rumegătoare

Brandul Global Poultry Equipments reuneste furnizori de top din Italia, Franta, Olanda, care produc echipamente PREMIUM pentru abatoare, ferme crestere pasari, producatori oua si incubatoare.Avem peste 500 de clienti mijlocii, mari si foarte mari din 4 tari, care colaboreaza cu noi pentru ca reusim de fiecare data sa ii ajutam sa scada costurile datorita calitatii, durabilitatii si expertizei noastre in a gasi solutia cea ma buna pentru fiecare client in parte.

Furnizorul nostru din Italia , un brand cunoscut și cu o experiență de peste 55 de ani în domeniul maselor plastice , este considerata practic numărul 1 mondial în ceea ce privește echipamentele de transport pasări, și sistemul e transport și stocare oua, cu 4 fabrici pe patru continente care deservește prin intermediul distribuitorilor aproape fiecare țară din lume. Datorita calității  , zilnic numai de la fabrica din Italia pleacă spre clienții din Europa,  10 camioane cu produse.

Pneu – Syringe double 2+2 cc with extension 700 mm

Seringa cu pompa dubla este echipata cu doua dozatoare cuplate cu diferite combinatii de dozare. Dispozitivul poate fi furnizat cu un tub sau cu un suport pentru sticla direct pe corpul seringii. Funcționarea este asigurată de un singur cric pneumatic alimentat de un compresor sau conectabil la unități mobile de depozitare. Dispozitivul poate fi integrat cu o extensie separată, permițând accesul animalului de la o distanță sigură (700 mm). Modelul are o capacitate reglabila, pentru fiecare injectie separata, de la 0 cc la 2 cc.

COD: 0700023

Pneu – Syringe single 5/50 cc

Un dispozitiv special dedicat tuturor acelor tratamente care necesită volume de inoculare medii și mari pentru a fi livrate. Poate fi echipat cu extensii interschimbabile de lungimi variabile, fie flexibile, fie rigide. Un instrument robust, dar ușor, capabil să suporte chiar și cele mai dure solicitări.

Extensii:

RIGID 400 mm Cod. 0770004

FLEXIBIL 400 mm Cod. 0770003

Disponibil în diferite capacități:

Cod. 0700003 versiunea 10 cc

Cod. 0800002 versiunea 20 cc

Cod. 0800003 versiunea 30 cc

Cod. 0800011 versiunea 50 cmc

Pneu – Syringe 2 cc

Seringa pneumatica reglabila prevazuta cu un cilindru cu capacitati diferite in functie de volumele de lucru necesare. Este conectat individual sau în serie la un compresor de aer de capacitate minimă, având în vedere consumul redus de aer și presiunea de lucru limitată.

Acest model de bază poate fi completat la cerere cu o extensie flexibilă de 400 mm:

Cod. 0770018

Modelul are o capacitate reglabila de la 0 la 1 cmc sau de la 0 la 2 cmc.

COD: 0700001

.

Pneu – Syringe 2 cc – Spray nasal

O seringă pneumatică este prevăzută cu un adaptor pentru conectarea prin duză, pentru vaccinarea cu spray nazal. Ușurința deosebită și modularitatea de forță permit o administrare eficientă și convenabilă. Reducerea la picaturi foarte subtiri necesita o impingere considerabila asupra pistonului care este absorbita de cricul pneumatic, prin care munca musculara si oboseala sunt total eliminate.

In mod normal este combinat cu un rezervor de rezerva de 5 l de aer, garantand o autonomie de aproape 500 de cicluri.

Modelul are o capacitate de 2 cmc.

Cod: 0700006

Pneu – Syringe Puron

Acest dispozitiv permite o distribuție perfectă a tratamentului pentru terapia și controlul paraziților interni și externi la bovine. Oferă confort, siguranță și eficacitate. Cilindrul pneumatic permite distribuirea unor volume mari fara nici un efort si este combinat cu o duza care proiectia asigura distributia pe o suprafata mare a spatelui animalului prin maximizarea eficientei medicamentului.

Modelul are o capacitate reglabila de la 0 la 50 cmc.

COD: 0700007

E – Wilma spray backpack 8 l

Acest model de electropompa este echipat cu un rezervor de rucsac cu o capacitate de 8 l si o pompa volumetrica interna speciala.

O baterie cu litiu este capabilă să asigure o autonomie adecvată. Acest dispozitiv este ușor și compact.

Programabil de pe smartphone în timp ce fizic la fața locului sau de la distanță cu posibilitatea de a verifica procesele implementate.

Dispozitivul este capabil să distribuie volume precise și repetabile la nesfârșit pentru tratamente turnate și se poate adapta la orice tip de compus, pe bază apoasă, gel, uleioasă sau hidroalcoolică.

Este ușor de utilizat, întreținut și curățat. Rezervorul are o capacitate de 8 l. Administrarea unică poate ajunge la 100 cc.

COD: 0900037

Air tank 5 l

Mai mic și mai compact decât Air Tank de 10 l mai mare, pentru unele dispozitive, autonomia acestuia poate depăși 600 de cicluri. Odată conectat la compresor cu sistemul de încărcare dedicat furnizat, timpul de umplere la presiunea maximă de 14 bar (200 psi) este de aproximativ 1 minut.

COD: Cod. 0780002

Air tank 10 l

Pentru unele dispozitive, autonomia acestuia poate depăși 900 de cicluri.

Odată conectat la compresor cu sistemul de încărcare dedicat furnizat, timpul de umplere la presiunea maximă de 14 bar (200 psi), datorită utilizării multiplicatorului de presiune, este de aproximativ 2 minute.

Presiunea de lucru este de 4 bar.Capacitate 10 l.

Pressure Multiplier

Aparatul este echipat cu un multiplicator de presiune special pentru a crește cantitatea de aer rezervată în sistemul de stocare, crescând presiunea de ieșire de la un compresor normal cu un raport de 1 la 1,8.

:)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.