Detergenti speciali pentru eliminarea mirosurilor pentru abatoare si ferme crestere(pasari, porci , vaci, oi, capre, cai)

  • MADE IN ITALY -Maxidina® este certificat de un brevet italian aprobat în 2009. 
  • SIGURANTA – Produsele Maxidina® sunt disponibile în pachete unidozabile solubile în apă care facilitează depozitarea, transportul și utilizarea.
  • ZERO DEȘEURI – Pungile pre-dozate solubile în apă asigură concentrația corectă a produsului pentru confort maxim și viteză de utilizare fără deșeuri.
  • H.A.C.C.P – Toate produsele liniei Maxidina® sunt conforme cu H.A.C.C.P. asupra sănătății mediilor.
  • ECOLOGIC – Pachetele unidozabile solubile în apă NU CONTIN substanțe toxice, iar sticlele refolosibile limitează consumul de plastic.
Furnizorul nostru exclusiv produce detergenti pentru diverse industrii: agroalimentara, tratamentului deseurilor, bailor chimice, transportul stradal, medicala, HO.RE.CA, navala.

Codurile :  A19001 si A19002 pentru ferme crestere
Fermele se caracterizează, în general, prin prezența a numeroase animale într-un spațiu destul de limitat, cu o concentrație ridicată de gunoi de grajd care, chiar dacă sunt eliminate aproape continuu, generează un miros urât semnificativ cu prezența substanțelor toxice pentru animalele în sine, cum ar fi amoniacul , hidrogen sulfurat, precum și derivați organici azotați și sulfurați. Astfel de condiții pot provoca, de asemenea, o dezvoltare mai rapidă a bacteriilor patogene. MAXIDINA pentru reproducere, dacă este utilizat în mod regulat, face mediul înconjurător mai sănătos prin eliminarea substanțelor mirositoare și, mai presus de toate, igienizează structurile care primesc animalele. Produsul poate fi utilizat în toate tipurile de agricultură (de exemplu, păsări de curte, porci, oi, vaci etc.) cu rezultate semnificative în ceea ce privește animalele. CANTITĂȚI DISPONIBILE (personalizabile) Pachet de 1 kg, 50 g format de plicuri solubile în apă pentru 250 lt de soluție (COD: A19001) Pachet de 5 kg, 50 g format de plicuri solubile în apă pentru 1250 lt de soluție (COD: A19002)
Codurile : FT17001 si  FT17002 per abatoare (resturi animale, eliminarea mirosurilor)
MAXIDINA pentru Abatoare este un eliminator de miros igienizant cu o formulare specială capabilă să igienizeze mediile de procesare a animalelor (pereți și podele) în conformitate cu standardele HACCP, eliminând simultan mirosul caracteristic al cărnii. Poate fi asociat cu aplicarea MAXIDINA pentru Agroalimentare pentru curățarea și igienizarea blaturilor de lucru și MAXIDINA pentru Deșeuri pentru tratarea deșeurilor animale. CANTITĂȚI DISPONIBILE (personalizabile) Ambalaj de 1 kg, format de plicuri solubile în apă de 50 gr pentru 500 lt de soluție (COD: A18001) Pachet de 5 kg, 50 g format de plicuri solubile în apă pentru 2500 lt de soluție (COD: A18002)

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close