Folii anti-alunecare

Brandul Global Poultry Equipments reunește furnizori de top din Italia, Franța, Olanda, care produc echipamente PREMIUM pentru abatoare, ferme creștere pasări, producători oua si incubatoare. Avem peste 500 de clienți mijlocii, mari și foarte mari, care colaborează cu noi pentru ca reușim de fiecare data sa ii ajutam sa scadă costurile datorita calității, durabilității și expertizei noastre în a găsi soluția cea ma buna pentru fiecare client în parte.

Paleti mai înalți și stabili, creșterea vitezei de transport intern fara risc de răsturnare , reducerea costurilor ascunse (costuri de ambalare – timpi de refuncționare – repaletizare – daune personal…). Unghi de înclinare: 42 ° Este posibilă instalarea manuală sau automată. Este disponibilă și varianta hidrofugă, ideală pentru utilizare în medii deosebit de umede sau în condiții de contact cu lichide. Este disponibilă și versiunea ușoară (unghi de înclinare de 35 °) cu o greutate de 95 g/m2, economică și eficientă. Procente economii: Reducere cu până la 8% a costurilor de ambalare (utilizarea cutiilor cu greutate mai mică etc.) Reducere de până la 70% a stratului de înveliș, care datorită utilizării foilor anti-alunecare își asumă singura funcție de protecție împotriva prafului și nu mai are funcție de stabilizare Reducere de până la 50% a costurilor cu forța manuală pentru ambalare 0% eliminare totală a pagubelor cauzate de accidente de transport Creștere cu până la 30% a vitezei de transport intern (conveiere cu role, lanțuri, benzi transportoare, etc.) cu o creștere consecutivă a productivității.
Creștere cu 25% în pregătirea paleților (reducerea filmării, absența colțurilor implică o viteză mai mare de pregătire a paleților)
Cu până la 50% mai multă utilizare a spațiului în înălțime
Reducerea cu până la 80% a accidentelor în timpul încărcării/descărcării, rezultând o siguranță mai mare pentru personal.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: