Panouri de răcire din plastic Lubing

Brandul Global Poultry Equipments reunește furnizori de top din Italia, Franța și Țările de Jos, care produc echipamente PREMIUM pentru abatoare, ferme de păsări, producători de ouă și incubatoare. Avem peste 500 de clienți, care colaborează cu noi pentru că de fiecare dată reușim să-i ajutăm să reducă costurile datorită calității, durabilității și expertizei noastre în găsirea celei mai bune soluții pentru fiecare client.

Avantajele panourilor de răcire din plastic

• Pentru răcirea prin evaporare a adăposturilor de păsări și porci.

• Capacitate excelentă de răcire – design patentat: dispunerea specială a suprafețelor solide și a structurilor de plasă asigură o distribuție perfectă a apei pe întregul panou de răcire.
Acest lucru permite umezirea perfectă, mai puține stropi de apă și, prin urmare, o capacitate excelentă de răcire.

• Ușor de curățat: utilizarea de foi de polimer sudate, foarte rezistente, permite curățarea panou de răcire fără dificultate și fără a deteriora plăcuțele.

• Durată lungă de viață: utilizarea foilor de polimer în combinație cu sudarea termică garantează cea mai bună stabilitate și o durată lungă de viață.

• Cea mai mică pierdere de presiune: Panoul de răcire se caracterizează printr-o pierdere scăzută de presiune. La o viteză a aerului de 1,5 m/s, căderea de presiune a panoului de răcire este de numai 10 Pa. Din cauza căderii reduse de presiune, panoul de răcire minimizează în mod substanțial consumul de energie.

• Rezistență ridicată la UV: utilizarea aditivilor de stabilizare UV asigură o rezistență remarcabilă la lumina UV ani de zile.

• Impermeabil la lumină: geometria panoului de răcire blochează lumina.

• Rezistenta chimica: panoul de răcire este fabricat din polipropilena. Acest material este foarte rezistent la majoritatea substanțelor chimice.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.