Plumatech

Cum sa îți scazi costurile la un abator și să ai o deplumare excelentă

Tocmai m-am întors din a doua vizita (Decembrie 2017) pe care am făcut-o împreuna cu Franck Le Meaux (CEO-ul Brandului Plumatech) la câteva abatoare importante în România. Cu aceasta ocazie mi-am întărit convingerea ca soluția reușitei în vânzări nu tine neapărat de preț, ci de a soluționa problemele clientului aducând un expert (25 ani experienta în producție degete și 10 ani experienta în abator – fiind afacere de familie) .

Dar peste tot oamenii își doresc sa achiziționeze la preturi minime, iar acest fapt nu garantează aproape niciodată calitatea produsului.

Brandul Plumatech este cunoscut la nivel mondial atât datorita super calității produselor cat și datorita faptului ca oferă servicii de consultanta gratuita la sediul abatoarelor în momentul începerii testării degetelor noastre pentru deplumare.

1

Pentru ca avem 25 de ani de experienta suntem în măsura sa va dam cea mai buna soluție pentru poziționarea degetelor în deplumator astfel încât sa rezolvam problemele dvs. legate de aripi rupte, hematomi, deplumare parțiala, consumul de degete, reglaje unghiuri deplumator, etc.

Cifrele brandului reflecta experienta noastră:

 • 4 milioane euro cifra de afaceri
 • 27.000.000 degete vândute anual pe 5 continente
 • reprezentant exclusiv în România pentru a va rezolva rapid comenzile și livrările

Produsele :Toate degetele sunt produse din cauciuc 100% natural ceea ce le conferă rezistenta și elasticitate sporita. Design ergonomic pentru o deplumare de maxima eficienta.

 • degetele se trag ușor și pana la capăt în discurile de deplumare
 • ușurința în mânuire și siguranța sporita
 • înjumătățirea timpului de montare a degetelor
 • presiune necesara 7 bari
 • următoarea vizita programata (cu expert) pentru România, Ungaria și Bulgaria este în primăvara – vara anului 2019.
 • completarea înaintea vizitei a chestionarului (durează 5 minute ) :

English QUESTIONNARY

Asigurarea accesului la linia de deplumare pentru aprox. 5-10 minute a expertului nostru.

Update 2019: In România 17 abatoare comanda frecvent în acest moment degetele noastre.

 • în 2017 peste 150.000 bucăți degete deplumare vandute doar în România.
 • în 2018 peste 200.000 bucăți degete deplumare vandute doar în România.

Testimoniale clienți România:

Client 1 :

Din Iunie 2017, folosim de la Plumatech, degete din cauciuc 100 % natural pentru  deplumare/finisare în procesul de abatorizare pui de carne.

Având în vedere ca, fata de alți producători de degete din cauciuc din tara și nu numai, la degetele produse de dumneavoastră s-a observat o calitate mai buna a puilor după deplumare/finisare, dorim sa va mulțumim și sa va punem la dispoziție câteva date procentuale cu privire la diferențele constatate de noi.

* Aripi dislocate: de la 25 – 30 %, acum ne situam la maximum de 5-8 %

* Aripi rupte la încheietura dintre mijlocul de aripa și copanelul de aripa: de la 75-80%, acum ne situam la maximum 3-5 %.

safir 3safir4

Bineînțeles, datele de mai sus se pot schimba în funcție unii parametri folosiți în procesul de abatorizare (ex:temperatura de opărire a puilor), viteza benzii
(numărul de pui abatorizați/ora), dar și vârsta puiului adus la abatorizare.
Ca și calitate a degetelor, va pot confirma ca acestea sunt de mai buna calitate decât degetele folosite anterior, făcând referire la faptul ca ale dvs. se uzează, nu se rup și nu sar din flanșa înainte de uzura.
TABEL DEGETE FOLOSITE ZILNIC LA ABATORIZARE 40.000 PUI.
Degete roșii deplumator Degete verzi deplumator Degete galbene finisor Degete verzi finisor
aprox. 26- 30/zi aprox. 24-26/zi aprox. 18-22/zi aprox. 18-24/zi

Client 2 :

Începând cu luna August 2017, utilizam degete cauciuc 100% natural pentru deplumare de la Plumatech în procesul de abatorizare pui de carne.
Înainte foloseam degete deplumator din România , dar nu am avut rezultate mulțumitoare, și aveam pierderi la produsul finit (aripi rupte) și deplumare incompleta.
După utilizarea degetelor de la Plumatech s-a observat o calitate foarte buna a puiului după deplumare, astfel  va mulțumim pentru ajutorul acordat la îmbunătățirea acestui proces.
Date procentuale: Trecut  Prezent
Aripi dislocate  22%-34%  4%-9%
Aripi rupte de la mijloc și copanelul aripii 49%-59% 10%-15%
Menționez ca datele de mai sus se pot schimba în funcție de numărul de pui pentru abatorizare zilnica , temperatura de opărire , viteza benzii (conveyor) cat și vârsta puiului de abatorizare.
Calitativ pot recomanda cu cea mai mare încredere ca degetele Plumatech sunt un produs calitativ net superior celor din comerțul intern, făcând referire ca și acestea se pot uza sau rupe dar nu în număr mare , și nu se trag înapoi de pe suportul de  prindere a degetelor.
Înainte consumul nostru a fost de circa 2500-3500 bucăți/luna , iar după instalarea celor de la Plumatech pot spune ca am redus cu 40% – 60% bucăți/luna.

Prezentare Plumatech (En)

Prezentare Mașină pentru tras/tăiat degete       deplumator:

Pentru programarea unei consultări gratuite

sau detalii despre produsele noastre ma puteți contacta:

Consultant Vânzări Exclusiv pe România, Bulgaria, Ungaria, Rp. Moldova

Tabuia Adrian

004/0769670801

tabuia.adrian@yahoo.com

Detalii despre alte produse de succes aveți în secțiunea Blog.