Farmaceutic

Posibilitatea ajustării micrometrice a dozatorului, materialele utilizate capabile să garanteze operațiuni perfecte chiar și în medii lichide și agresive, soluțiile tehnice adoptate și utilizarea componentelor specifice pentru aceste aplicații fac din produsele noastre cea mai bună alegere în cazul în care utilizarea soluțiilor standard este descurajată complet.

Precizia și acuratețea sunt două cuvinte cheie în industria farmaceutică chimică. Toate materialele utilizate pentru a produce dozatoare Mixtron au fost analizate meticulos folosind teste de laborator amănunțite pentru a garanta și a proteja stabilitatea compușilor chimici utilizați în această industrie.

Echipa noastră caută în mod constant materiale capabile să gestioneze cel mai bine mecanismele complexe de interacțiune dintre materialul plastic și materialele utilizate pentru a garanta cea mai mare rezistență la agenți chimici și un comportament complet inert capabil să gestioneze chiar și cea mai delicată aplicație și cele mai solicitante solicitări.