Adapare automata

AVANTAJE
Funcționalitate perfectă. Performanță optimă. Nu există deșeuri, nici scurgeri, așternut întotdeauna uscat. Furnizarea permanentă de apă proaspătă.Plastic HDPE aditivat UV, resistenta sporita in timp la socuri mecanice si diferente de temperatura. Mediu sănătos. Mai puțină mortalitate.

REGULATOR DE PRESIUNE
Simpla pornire a unui robinet permite un flux de apă constant și abundent. Presiunea apei poate fi reglată cu ușurință de butonul corespunzător plasat sub plaman. Controlul exact al presiunii apei este asigurat prin tubul de cristal și prin bila.

UNITATE PLAMAN
Constă dintr-un furtun transparent cu o bilă de nivel adecvată pentru a menține sub control presiunea apei, include un robinet special pentru curățarea liniei.

CUPA OVALA PENTRU CURCANI DE O ZI 
Forma sa ovală specială permite o adapare ușoară pentru curcanii tineri. Pentru a facilita aprovizionarea cu apă în primele zile, includeți o mică minge în cupa.

CUPA ROTUNDA PENTRU CURCANI ADULȚI
Forma rotundă a acestei cupe este potrivită pentru a reduce pierderile de apă atunci când beau păsările adulte, asigurând condiții de așternut uscat.

INSTALARE
5 cupe la fiecare 3 m
4 cupe la fiecare 3 m
3 cupe la fiecare 3 m

CAPACITATEA DE ADAPARE
Curcani de o zi: 30-40 de păsări per adapator.

Curcani adulți: 15-30 de păsări per adapator, în funcție de sex și greutate.