Vaccinare pui de o zi

spraygun-puron-600x600-1

Pistol de pulverizare

Pistolul este un aparat pneumatic conceput pentru a furniza vaccinuri prin pulverizare. Este deosebit de potrivit pentru utilizarea în incubatoare de dimensiuni mici și mijlocii. Poate pulveriza volume controlate pentru a fi setate de un dispozitiv specific de control și reglare. Este extrem de usoara si la indemana. Un tub de conectare la rezervor furnizează soluția de vaccin Se folosesc duze ceramice, care oferă parametri preciși și constanti pentru a fi aplicați specific vaccinului utilizat.

 

wilma-600x600-1

Wilma spray 18 l cu sau fara timer

Predispus cu pompă electrică în rucsac pentru vaccinare prin pulverizare în cutie sau pe așternut. Rezervorul are o capacitate de 18 litri și este alimentat de o pompă electrică cu o autonomie de trei ore continue, înainte de următoarea reîncărcare. Dispozitivul este prevazut si cu o baterie suplimentara. Un sistem de control electronic asigură debitul și presiunea constantă. Duzele furnizate acoperă nevoile pentru toate vaccinurile vii utilizate. Modelul WILMA TIMER este echipat cu un sistem de control pentru a putea programa volume precise, repetabile constant, care pot fi distribuite pe module standard pentru animale, precum cutii individuale sau custi in serie. Acest lucru asigură o intervenție vaccinală precisă și omogenă asupra tuturor animalelor, garantând o repetitivitate precisă pe toată durata schimbului de muncă.

fred-lancia-600x600-1

Wilma spray 8 l

Acest model de electropompa este echipat cu un rezervor de rucsac cu o capacitate de 8 litri si o pompa volumetrica interna speciala. O baterie cu litiu este capabilă să asigure o autonomie adecvată. Acest dispozitiv are mai multe caracteristici: usoara si compacta programabil de pe smartphone în timp ce fizic la fața locului sau de la distanță cu posibilitatea de a verifica procesele implementate capabil să distribuie volume precise și repetabile la nesfârșit capabil să se adapteze la orice tip de compus, pe bază apoasă, gel, uleioasă sau hidroalcoolică usor de folosit, intretinut si curatat utilizabil pentru distribuție de gel cu dozator ad-hoc, pentru tratamente turnate cu furtun dedicat animalelor mari, pentru distribuție de vaccin spray

 

cabina_mono_new-600x600-1

Cabină de pulverizare mono

Cabina de pulverizare pentru administrarea vaccinurilor vii. Distribuția corectă a vaccinului în întreaga cutie este asigurată de patru duze, potrivite diferitelor tipuri de vaccin, cu dimensiunea picăturii variind de la 120µm la 300µm. Setul complet de duze este furnizat împreună cu dispozitivul. Funcționarea are loc numai pneumatic și nu necesită altceva decât o conexiune la un generator de aer comprimat (fără alimentare). Amestecarea perfectă necesară pentru unele vaccinuri vii este asigurată de un barbotor de aer.

cabina_dual_new-600x600-1

Cabină dublă de pulverizare

Cabina de pulverizare pentru administrarea vaccinurilor vii. Distribuția corectă a vaccinului în întreaga cutie este asigurată de șase duze, potrivite diferitelor tipuri de vaccin, cu dimensiunea picăturii variind de la 120µm la 300µm. Setul complet de duze este furnizat împreună cu dispozitivul. Versiunea Dual combină pe același echipament două circuite de distribuție separate, astfel încât să permită o intervenție de vaccin dublă cu un singur tranzit al cutiei. Acest dispozitiv asigură un control total independent al volumului, presiunii și mărimii căderii pe fiecare circuit. Funcționarea are loc numai pneumatic și nu necesită altceva decât o conexiune la un generator de aer comprimat (fără alimentare). Amestecarea perfectă necesară pentru unele vaccinuri vii este asigurată de un barbotor de aer.

inline-splay-cabin-600x600-1

Cabină de pulverizare în linie

Dispozitiv automat de vaccinare prin pulverizare in incubatoare medii/mari, amplasat direct pe liniile de transport ale cutiilor ce contin puii inainte de livrare. Versatilitatea și eficiența sa îl fac compatibil cu toate tipurile de structuri. Sistemele de reglare permit asigurarea unei distributii omogene pe toata suprafata cutiei. In incubatoarele cu viteza mare de functionare, aparatul poate fi echipat cu un element de pompare dublu, astfel incat sa se asigure oportunitatea necesara parcurgerii tuturor pasilor. Nu necesita nicio sursa electrica. Doar conexiunea la un compresor de aer. Presiunea de lucru este de 6 bar.

 

Vaccinare adulti

syringe-2ml-2-600x600

Mono seringă

Seringa pneumatica reglabila prevazuta cu un cilindru cu capacitati diferite in functie de volumele de lucru necesare. Se racordeaza individual sau in serie la un compresor de aer de capacitate minima, avand in vedere consumul redus de aer si presiunea de functionare limitata. Modelul are o capacitate reglabila de la 0,2ml la 2ml.

 

double-syringe-600x600

Seringa Dubla

 

Seringă cu dublă pompare cu reglare fixă ​​echipată cu două dozatoare cuplate cu diferite combinații de dozare. Dispozitivul poate fi furnizat cu un tub sau un suport pentru sticle direct pe corpul seringii. Munca este asigurata de un singur cric pneumatic alimentat de un compresor sau conectabil la unitati mobile de depozitare Modelul are o capacitate reglabila, separat pentru fiecare injector, de la 0,1ml la 2ml.

Double Syringe

convergent-syringe-600x600

 

Seringă convergentă

Cele două injectoare convergente permit reducerea și mai mult distanța dintre cele două ace. Modelul are o capacitate reglabila, separat pentru fiecare injector, de la 0,1ml la 2ml.

edo-pig-1-600x600

Edo

Dispozitivul, echipat cu un ac simplu sau dublu, arată toate elementele de vrac și greutate transferate de la distanță. Operatorul are doar un mâner ușor și ergonomic echipat cu un control de declanșare și acul în față. Acest lucru facilitează foarte mult dexteritatea. Exista si varianta cu ac dublu asezat pe o extensie elastica de 40cm. Dispozitivul este prezent într-o versiune pneumatică conectată la un rezervor de stocare a aerului. Acesta va fi completat de un echivalent electric cu o baterie reincarcabila cu litiu, prevazuta cu o serie de functii suplimentare care implementeaza performanta.

 

mark-600x600

Mark

Aparat semiautomat multiplu conceput pentru a efectua mai multe interventii de vaccinare in acelasi timp asupra pasarilor de varste diferite. Aparatul constă dintr-o structură pe care animalul este așezat într-o carcasă specială care asigură o poziționare corectă față de actuatoarele care, odată activate de către operator, pot efectua până la patru injecții simultan în pieptul animalului. În același timp, este posibilă vaccinarea prin perforarea membranei aripii pentru varicela. Echipamentul este compact si usor de manevrat, reglabil in toti parametrii astfel incat sa fie adaptat la fiecare marime de animal. Poate fi folosit în toate combinațiile, chiar și separat individual. Este furnizat cu suporturi capabile să-l adapteze diferitelor tipuri de condiții în care este utilizat. Nu necesită nicio alimentare electrică. Doar conexiunea la un compresor de aer.

Mark

trolly-50_new-600x600

Carucior pentru pasari 50 l

Cărucior mobil furnizat în versiune duală cu rezervor de 120 litri sau 50 de litri, compact și ușor de manevrat, potrivit în special pentru sistemele mari și medii cu roți apte pentru manevrare chiar și în medii dificile. Alimentarea este asigurata de o baterie cu gel care permite o autonomie adecvata. Presiunea de lucru este reglabila printr-un transformator special. Două bare laterale, care pot fi înclinate pentru a le deplasa și sunt reglabile în funcție de lățimea coridoarelor, sunt prevăzute cu duze, care variază în funcție de tipul de vaccin și sunt adaptabile pe axa verticală la nivelul cuști. Eficiența ridicată a pompei poate garanta debit și presiune constantă până la maximum 8 duze pe bar, asigurând același debit fiecăruia. Forma particulară a rezervorului și a sistemului de distribuție minimizează cantitatea reziduală de produs la sfârșitul operațiunii. Fiecare dozator este echipat cu anti-drop astfel incat sa se evite distributiile gresite si risipa.

P-trolley-100-600x600

Carucior pentru pasari 120 l

Cărucior mobil furnizat în versiune duală cu rezervor de 120 litri , compact și ușor de manevrat, potrivit în special pentru sistemele mari și medii cu roți apte pentru manevrare chiar și în medii dificile. Alimentarea este asigurata de o baterie cu gel care permite o autonomie adecvata. Presiunea de lucru este reglabila printr-un transformator special. Două bare laterale, care pot fi înclinate pentru a le deplasa și sunt reglabile în funcție de lățimea coridoarelor, sunt prevăzute cu duze, care variază în funcție de tipul de vaccin și sunt adaptabile pe axa verticală la nivelul cuști. Eficiența ridicată a pompei poate garanta debit și presiune constantă până la maximum 8 duze pe bar, asigurând același debit fiecăruia. Forma particulară a rezervorului și a sistemului de distribuție minimizează cantitatea reziduală de produs la sfârșitul operațiunii. Fiecare dozator este echipat cu anti-drop astfel incat sa se evite distributiile gresite si risipa.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close