Ventilatie & paneluri de racire pentru avicultura

exhaust-fans-fisrt

Furnizorul nostru ofera echipamente pentru ventilatie si racire din 1986, avad produse premiate la targuri si expozitii de profil in toata lumea.

Ventilatoare de evacuare cu lame din oțel și carcasă zincată

Mutați și reîmprospătați aerul stagnant din ferma, tunelul, seră sau depozitul comercial pentru a crea un mediu sănătos și mai productiv. Ventilatoarele noastre de exhaustoare sunt minunate pentru reducerea stresului termic al vacilor și păsărilor de curte. Creați un mediu de creștere mai rece și mai confortabil, care poate contribui direct la productivitate, calitate și rentabilitate pentru afacerea cu efect de seră. Ventilatoarele noastre de evacuare asigură o ventilație excelentă pentru pasări, porcine,vaci. Reîmprospătați aerul hambarului dvs. în timp ce eliminați umiditatea respirată pentru a oferi un mediu uscat și fără curent pentru cai. Ventilatoarele de exhaustoare funcționează de asemenea foarte bine în clădiri și industrii comerciale.

Circulation-fans-steel-balde-steel-housing-second

X-SUPPORT-STRUCTURE

 Structura ventilatorului are forma „x” specială pentru a oferi mai multă rezistență și pentru a reduce vibrațiile. Este confecționat din tub cu profil triunghiular pentru o rezistență crescută.

STAINLESS-STEEL-BLADES1

LAME DIN OTEL INOXIDABIL

Foarte rezistente la coroziune, lamele noastre durează mult mai mult decât cele galvanizate.

Sistemul nostru centrifugal patentat cu 3 mase rotative este soluția ideală pentru a deschide și închide obturatorul fără alte dispozitive electrice.

MOPLEN-NOZZLE

Duza este foarte puternică și oferă o instalare și întreținere ușoară. Este ușor de curățat și nu este supus coroziunii.

nozzle

CULORI PERSONALIZABILE

Duza poate fi personalizată cu culoarea companiei clienților pentru a obține un produs personalizat unic (pentru 5OO + bucăți de comandă).

DOUBLE-BEARING

 Pentru a realiza un echilibru mai bun, ventilatoarele noastre sunt echipate cu doi rulmenți, în loc de unul. Cei doi rulmenți sunt separați printr-un distanțier.

METAL-SHUTTER-SIDE-BARS-SHAPED

PĂRȚI DE ÎNCĂLCARE METALICE

Parțile obturatoarelor metalice limitează trecerea luminii și prafului în interiorul clădirii atunci când ventilatorul nu este în mișcare.

Cooling-pads-50-90-four

Atât pentru pui, cât și pentru ouătoare, RCF (rata conversie furaj) poate fi crescută prin asigurarea ventilației corecte și a umidificării corecte, fără întreruperi din cauza opririi de întreținere sau a defecțiunilor sistemului de ventilație. Produsele noastre pentru păsări de curte sunt dezvoltate și produse pentru a fi fiabile și de lungă durată, deoarece știm că stresul termic poate afecta animalele atunci când clima nu este în limite definite. Clima externă poate varia, dar clima din interiorul tunelului trebuie să rămână într-un interval specific: dacă nu se întâmplă, acest lucru va duce la o pierdere rapidă a resurselor.